Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Wiha Univerzális dugókulcs készlet Hatlapú racsnival, adapterrel, 3/8", 3 részes, bliszter csomagolásban (20783) (20783)

Szerszámgépek készletről, a legjobb áron!

32 028 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
fetis.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 32 028 Ft

További termékek a kategóriából

További Wiha termékek: Wiha Nyomatékkulcs

BGS technic 2315 Nyomatékkulcs 31 354 Ft BGS technic 2315 BGS technic 215 Nyomatékkulcs 18 100 Ft-tól BGS technic 215
Termékleírás
Egyszerűbbé teszi munkáját: A racsnival és az akkus csavarozóhoz készült adapterrel együtt a komplett csavarozó rendszert kapunk
Növeli hatékonyságát: A multifunkciós kulcs bármilyen anya vagy csavar külső profiljához illeszkedik
Helyet takarít meg: Az univerzális dugókulcs alkalmas egy teljes dugókulcs készlet hely- és súlytakarékos alternatívájaként mobil felhasználáshoz
Behajtó hegy: TEST17405
Alkalmazás: A dugókulcs-készlet alternatívája mobil használatnál. Ideális ritka csavarokhoz, például horgos vagy füles csavarok.
Extra: Lehetővé tesz akár 80 Nm nyomatékátadást
Extra: A szorító ritka csavarokhoz is alkalmas, amilyenek a horgos vagy füles csavarok.
Anyag: Ötvözött acél ház. 54 edzett acél szeg.
Ritka csavaralakok, például fülek behajtásánál vagy oldásánál egy hagyományos dugókulcs-készlettel nem jut messzire. Wiha bemutatja az optimális problémamegoldást a multifunkcionális szorító dugókulcs-betét formájában. 54 rugós feszítésű acélcsapjával a szorító illik minden csavarhoz 8 mm magasságig vagy külső profilú anyához. Ritka profilok, például horgos vagy füles csavarok sem jelentenek problémát a szorító számára. Kiváltja a kulcsbetéteket 7 és 19 mm között, legyen szó akár hüvelykes, akár metrikus méretekről. Ráadásul akár 80 Nm nyomatékátadás is lehetséges. A dugókulcs-betét 3/8-os négylapú szerszámfelfogatókkal használható. Kompakt méretének köszönhetően az univerzálisan használható szorító hely- és súlytakarékos alternatívája a dugókulcsnak mobil használat során.
Villanyszerelési alkalmazásokhoz


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.